Asikkalan Marttayhdistys ry

Etusivu / Yhteystiedot / Toiminta / Kuvagalleria / Reseptejä ja ohjeita / Historia / Pöytäkirjat ja säännöt / Jäseneksi / Linkkejä

Toiminta 2018

Loppuvuoden päivämäärät ja kellonajat tarkentuvat myöhemmin. Tarkista tiedot Päijä-Häme –lehden Yhdistykset toimivat-palstalta.

Marttalan kursseista tietoa Itä-Hämeen Marttojen sivuilta. Kursseille voimme lähteä kimppakyydeillä, ilmoittaudu suoraan Marttalaan.

Käsityöpiiri kokoontuu parillisen viikon maanantain klo 18 Anja Koskisen luona, Syrjäntauksentie 63, Vääksy.

Toimintakalenteri 2018

Tammikuu

Pe 26.1. klo 10.00 Marttojen aamupäivä-kahvit kahvila Vintagessa (Loukkuharju)

Helmikuu

Su 18.2. klo 14.00 vuosikokous Pirjo Mikkola-Mannisella

Maaliskuu

Marttailta Anneli Rekolalla

Huhtikuu

La 14.4. Itä-Hämeen Martat ry vuosikokous Lahdessa

La 21.4. Suovolassa Ranskalainen ruokailta. Valmistetaan yhdessä ranskalaista ruokaa ja lopuksi nautitaan yhteinen ateria. (Vastuuhenkilöt Kirsti Lannette, Outi Rikkonen, Minna Koskinen, Anneli Rekola ja Pirjo Mikkola-Manninen)

Toukokuu

To 3.5. Marttayhdistysten puheenjohtajien ja sihteerien ilta Marttalassa

La 19.5. luontoretki Lapakiston luonnonsuojelualueelle. Vastuuhenkilö Anneli Upola

Kesäkuu

Puutarha-retki Kaijansinkon puutarhalle. Mahdollisesti muitakin kohteita. Päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin. Vastuuhenkilö Minna Saarenmaa-Laitinen

Kesä-heinäkuun vaihteessa (viikoilla 27 tai 28) teatteriretki Heinolan kesäteatteriin. Näytelmä "Kunnon komedia". Vastuuhenkilö Sanna Ojala

Heinäkuu

To 26.7 klo 12.00 Martan-päivä lounaalle Kanavan Kunkkuun

Elokuu

Mobilisti-ilta (Leena Pirkonen)

Ke 15.8. Kranssi-ilta (Pirjo Mikkola-Manninen -> Marjaana Meuronen)

Kinismajan saunailta yhteismartat ja seurakunta (?)

Syyskuu

Kauneusilta (mahdollisesti Salpauksen saunalla, Sanna kyselee)

Marttailuviikko 10.-16.9. Tällä viikolla "Arkiruoka on järkiruokaa"-kampanjaan liittyvä tapahtuma

Lokakuu